Az olvasással időt és pénzt takaríthatunk meg

      Az olvasás olyan aktív tevékenység, amely folyamatosan edzi a fantáziánkat és fejleszti kreativitásunkat. Hozzájárul az alternatívákban való gondolkodás elsajátításához, ösztönöz és jártassá tesz a szokatlan problémák megoldásában.

Az a képességed, hogy el tudod olvasni a nyomtatott oldalakat, lehetővé teszi, hogy eljuss különböző országokba, találkozz olyan emberekkel, akiknek az élettapasztalata jobbá teheti a tiedet, és hogy megbirkózz a sikertelenséggel, vagy akár megtanulj egy szakmát.

A sikeres tőzsdei kereskedést nagy százalékban pszichológiai tényezők befolyásolják. Erős mentális állóképességre van szükségünk, tisztában kell lennünk a tényekkel, valószínűségekkel, és előre tudnunk kell mi lesz a tetteink következménye. Nyilván ezekre a tulajdonságokra sok gyakorlás és tapasztalat által teszünk szert, amihez sok idő kell. Az olvasással azonban rövid idő alatt rengeteg olyan információ birtokába juthatunk, amelyek közelebb visznek a sikerhez.

Vannak nagyon jó szakkönyvek, amelyeket olyan emberek írtak, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Olvashatunk sikereikről, hibáikról egyaránt. Ha leszűrjük ezekből a kellő tanulságot, akkor mi magunk sok időt, és pénzt takaríthatunk meg azzal, hogy tanulunk mások hibáiból és alkalmazzuk azokat a sikeres tulajdonságokat, amelyekkel sikert értek el ebben a kemény szakmában. Ha neked is célod, hogy sikereket érj el a tőzsdén akkor azt javaslom, hogy olvass minél többet a témában.

A Trader Club tartalmaz egy Trader könyvtárat, amelyben számos szakkönyv PDF-jét találod meg olyan szerzőktől, mint André Kostolany, Birger Schäfermeier, Kecskeméti István, Robert G. Hagstrom, Helmut Horstein, Richard D. Wyckoff, Jesse Livermore és még sokan mások.

Csatlakozni akarok a Trader Club-hoz

„Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak.”

Sarah Caldwell